G M ARCHITECTS
SOUKI RESIDENCE
RESIDENCE. INTERIOR
2010 . LONDON. UNITED KINGDOM

GMA has completely gutted this typical Victorian house with its narrow corridor and multiple small rooms with limited access to natural light into a modern and luminous house with large open spaces, slidding walls that give maximum flexibility to the users all while preserving transversal view points threw out the house. All the needs of a modern family where provided by adding a 200 sqm basement fully glazed into a stepped designed garden hence providing ample natural light to this basement.

 

Please Wait . . .
files/thumbs/125695390SOUKI-RESIDENCE_1.jpg files/images/125695390SOUKI-RESIDENCE_1.jpg
files/thumbs/816081257SOUKI-RESIDENCE_2.jpg files/images/816081257SOUKI-RESIDENCE_2.jpg
files/thumbs/800077456SOUKI-RESIDENCE_3.jpg files/images/800077456SOUKI-RESIDENCE_3.jpg
files/thumbs/971600658SOUKI-RESIDENCE_4.jpg files/images/971600658SOUKI-RESIDENCE_4.jpg
files/thumbs/810506148SOUKI-RESIDENCE_5.jpg files/images/810506148SOUKI-RESIDENCE_5.jpg
files/thumbs/705284588SOUKI-RESIDENCE_7.jpg files/images/705284588SOUKI-RESIDENCE_7.jpg
files/thumbs/677454534SOUKI-RESIDENCE_8.jpg files/images/677454534SOUKI-RESIDENCE_8.jpg
static/projects/end.png static/projects/end.png