G M ARCHITECTS
DENTAL CLINIC
CLINIC. INTERIOR
2008 . PARIS. FRANCE

The 2008 redesign took into consideration the psychology of the patient and reflected the dentist’s rising appeal to a more exclusive clientele with a Zen, almost Spa-like entrance and waiting room and by cleverly concealing most of the intimidating tools of the trade.

Please Wait . . .
files/thumbs/502896032DENTAL-CLINIC_01.jpg files/images/502896032DENTAL-CLINIC_01.jpg
files/thumbs/814252597DENTAL-CLINIC_02.jpg files/images/814252597DENTAL-CLINIC_02.jpg
files/thumbs/666156624DENTAL-CLINIC_03.jpg files/images/666156624DENTAL-CLINIC_03.jpg
files/thumbs/45648511DENTAL-CLINIC_04.jpg files/images/45648511DENTAL-CLINIC_04.jpg
files/thumbs/922913834DENTAL-CLINIC_05.jpg files/images/922913834DENTAL-CLINIC_05.jpg
files/thumbs/768152169DENTAL-CLINIC_06.jpg files/images/768152169DENTAL-CLINIC_06.jpg